Dakdekker Hoorn

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Dakdekker Hoorn

Een nieuw dak nodig door een dakdekker in Hoorn?

Zoekt u een professionele en betrouwbare dakdekker in Hoorn die uw huis of bedrijfspand voorziet van een nieuw dak? Ron van der Wijk Installatietechniek kan die dakdekker voor u zijn. Wij zijn al jaren actief als dakdekker in Hoorn en hebben al menig dak waterdicht gemaakt na lekkages veroorzaakt door ouderdom en hebben ook al menig nieuw dak aangelegd. We zijn dagelijks in Hoorn te vinden zodat we snel ter plaatse kunnen zijn als er problemen zijn en we zijn uiteraard graag bereid om eens langs te komen bij u in Hoorn om uw nieuwe dak door te bespreken.

Wie zijn wij?

Ron van der Wijk Installatietechniek is een allround loodgietersbedrijf werkzaam als dakdekker in Hoorn en omstreken. Wij zijn naast het dagelijkse loodgieterswerk ook actief als dakdekker. We leggen het complete dak aan zoals men dat wenst en wij zorgen ervoor dat alles tip top in orde is. We leggen de rook en ventilatie kanalen aan en zorgen ervoor dat die waterdicht zijn en we verzorgen ook de dakgoten inclusief de aansluitingen op de afvoeren en de riolen.

Een dak dat goed afwatert

We zijn er als dakdekker als geen ander van bewust dat een dak niet alleen waterdicht moet zijn maar ook goed moet afwateren. Want het dak mag dan wellicht waterdicht zijn, als het water in het midden blijft liggen dan ontstaat er vroeg of laat toch schade. Een goede dakdekker weet deze problemen te voorkomen. Wij zijn zo’n dakdekker uit Hoorn die weet hoe dat moet. Onze daken lekken niet, zijn condensvrij en wateren gelijkmatig af zodat er geen plassen in het midden blijven liggen.

We doen meer dan alleen daken bedekken

Naast ons werk op de daken doen we meer. Zo zijn we een erkend loodgietersbedrijf en verzorgen we ook de nodige renovaties aan badkamers. Hieronder kunt u een kleine opsomming lezen van ons werk.

  •  Dakbedekkingen
  •  Goot en afvoer werk
  •  Rook en ventilatiekanalen
  •  Aansluitingen op riolen
  •  Reparaties aan daken
  •  Onderhoud aan daken

dakdekker Hoorn

Neem contact met onze dakdekker in Hoorn op!

Heeft u een dringend probleem met een lekkend dak? Neem dan contact met ons op. Wij komen dan bij u langs in Hoorn om het probleem snel op te lossen. Heeft u een planning voor een nieuw dak en heeft u daar een dakdekker in Hoorn voor nodig dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.