Installatiebedrijf Alkmaar

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Installatiebedrijf Alkmaar

Uw badkamer weer als nieuw

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Alkmaar? Wilt u uw bestaande badkamer omtoveren tot een klein paradijsje maar weet u zelf niet hoe het allemaal aan te pakken? Of heeft u geen idee wat er allemaal mogelijk is? Ron van der Wijk Installatietechniek kan u daarmee van dienst zijn. Wij zijn een installatiebureau uit Alkmaar en wij verzorgen complete badkamer renovaties waarbij we niet alleen uitvoeren maar ook adviseren. Wij hebben als installatiebedrijf in Alkmaar de nodige kennis en ervaring in huis om van uw badkamer iets speciaals en moois te maken.

Wie is Ron van der Wijk Installatietechniek uit Alkmaar?

Wij zijn een installatiebedrijf dat vooral loodgieterswerk en aanverwante zaken uitvoert. We doen uiteraard het dagelijkse loodgieterswerk zoals het ontstoppen van riolen en afvoeren en het repareren van lekkende kranen en leidingen. We leggen het ook allemaal aan. Maar we doen ook de aanverwante zaken als installatiebedrijf. Zo verzorgen we badkamer, keuken en toilet renovaties, leggen we dakbedekking aan en onderhouden deze ook. We hebben een groot en betrouwbaar netwerk van specialisten zoals elektriciens, metselaars en nog meer voorhanden zodat we als installatiebedrijf in Alkmaar vrijwel elke klus kunnen klaren.

Uw badkamer weer als nieuw

Heeft u besloten dat uw badkamer er nu maar eens aan moet geloven en wilt u uw droom verwezenlijken om die badkamer te laten installeren die als een waar klein paradijsje in uw woning door kan gaan? Wij helpen u daarmee. Ons installatiebedrijf uit Alkmaar kan u aangeven wat er allemaal mogelijk is en wanneer u zelf een idee heeft dan kijken wij of dat mogelijk is. We hebben al heel wat badkamers verbouwd in Alkmaar dus we hebben de nodige ervaring. We verzorgen indien u dat wenst het gehele traject. We leveren de kranen, een eventueel bubbelbad, de verwarming, inclusief vloerverwarming en leggen ook het gehele elektra netwerk aan. En omdat wij als installatiebedrijf vooral specialist zijn in loodgieterswerk hoeft u zich geen zorgen te maken over de waterleiding en de afvoeren. Daar zorgen wij wel voor.

Wat kunnen we nog meer?

We kunnen nog meer. We gaan voor u namelijk ook het dak op als het moet als ervaren dakdekker. We kunnen dakgoten repareren of onderhouden, plaatsen een geheel nieuw dak en kunnen ook in combinatie met een nieuwe badkamer eventueel oplossingen aandragen voor een uitbouw met een lichtkoepel. Het kan allemaal bij ons installatiebedrijf.

Een kleine opsomming van ons werk:

  • Badkamer en keuken renovatie
  • Loodgieterswerk
  • Aanleg verwarming
  • Aanleg vloerverwarming
  • Complete CV installatie aanleg
  • Dakbedekking zoals zink en lood
  • Dakgoten en onderhoud van dakgoten

Nieuwsgierig? Neem contact op met ons installatiebedrijf in Alkmaar!

We komen graag bij u langs als installatiebedrijf in Alkmaar. We zijn dagelijks in Alkmaar te vinden dus een belletje is voldoende om snel ter plaatse te zijn. We kunnen dan samen met u de mogelijkheden bespreken voor uw plannen en met u meedenken over eventuele oplossingen. Heeft u een noodgeval met een lekkende waterleiding of een verstopte afvoer? Bel ons. Ons installatiebedrijf komt dan langs in Alkmaar om het snel en vakkundig op te lossen.

installatiebedrijf Alkmaar