Installatiebedrijf Hoorn

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Installatiebedrijf Hoorn

Een installatiebedrijf in Hoorn dat meer kan

Wanneer u plannen heeft om uw badkamer te renoveren en u bent op zoek naar een installatiebedrijf in Hoorn die dat voor u kan regelen dan is Ron van der Wijk Installatietechniek waarschijnlijk het installatiebedrijf dat u zoekt. Wij maken van uw badkamer het pareltje van uw woning en kunnen u ook adviseren hoe dat gedaan kan worden. Wij zijn dagelijks aan het werk in Hoorn voor allerlei klussen zoals loodgieterswerk dus een bezoekje aan u in Hoorn is zo gedaan.

Even in het kort voorstellen

Ron van der Wijk Installatietechniek is een installatiebedrijf in Hoorn dat allerlei werkzaamheden uitvoert wat te maken heeft met loodgieterswerk en de aanverwante zaken. Wij hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd in Hoorn waar wij al menig badkamer verbouwd hebben en zijn een regelmatige verschijning in Hoorn wanneer een waterleiding gesprongen is of wanneer een riool of en afvoer verstopt zit. We zijn een all round bedrijf met een groot netwerk aan specialisten.

Uw badkamer omgetoverd tot een parel

Ons installatiebedrijf kan uw badkamer omtoveren tot een parel van uw huis. Vrijwel alles is denkbaar waarbij u aan ons de wensen kunt aangeven en wij de mogelijkheden kunnen uitwerken. Er is heel veel mogelijk en wij laten u dat ook zien. U zult nog versteld staan wat er allemaal mogelijk is om een simpele douche om te toveren tot een plek waar men heerlijk kan ontspannen na een drukke werkdag. Wij hebben dit al meerdere keren laten zien en doen dat ook graag bij u. Zoekt u dus een installatiebedrijf in Hoorn die meer kan dan alleen loodgieterswerk dan bent u bij ons aan het goede adres.

We gaan voor u ook uw dak op

Ons installatiebedrijf is niet alleen binnen werkzaam maar ook buiten. En dan vooral op het dak. Heeft u een lekkende dakgoot of lekt uw dak? Dan repareren wij dat snel en vakkundig. We zijn een ervaren dakdekker en kunnen elk dak weer zo krijgen dat het regenwater netjes wordt afgevoerd via de door ons aangelegde dakgoten.

Wat kunnen we allemaal

  •  Badkamers renoveren
  •  Keukens renoveren
  •  Toiletten renoveren
  •  Riolen en afvoeren ontstoppen
  •  Aanleg riolen en afvoeren
  •  Aanleg CV inclusief vloer, radiator en hete lucht verwarming
  •  Dakgoten aanleggen en repareren
  •  Dakbedekkingen van lood en zink

Contact opnemen met ons installatiebedrijf in Hoorn? Bel ons dan

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel ons dan voor een afspraak. We komen dan graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal kunnen als installatiebedrijf. En heeft u een acuut probleem met uw waterleiding, kranen of afvoeren? Geen probleem. Bel ons, wij komen als installatiebedrijf in Hoorn langs om het te herstellen.

installatiebedrijf Hoorn