offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Badkamer verbouwen

Edge of a rooftop

Laat uw badkamer verbouwen door professionals

Als uw badkamer aan vernieuwing toe is, of als u bepaalde gedeelten van de badkamer wilt vernieuwen of aanpassen, dan kan dat een flinke verbetering van uw woongenot zijn. De kosten van het verbouwen van de badkamer maken wij graag vrijblijvend voor u inzichtelijk. Ik en mijn team zijn ervaren in het verbouwen en renoveren van verschillende soorten badkamers. Bij ons is niks te gek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of kom met ons in contact bij vragen over uw badkamer verbouwing.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Badkamer verbouwen

  Verbouwing van uw badkamer in 1 hand

  Als u van plan bent, uw badkamer te verbouwen dan verzorgen wij voor alle voorkomende werkzaamheden. Zo heeft u alles in 1 hand en houdt u de verbouwingskosten zo laag als mogelijk. Wij verzorgen onder andere voor u:

  – verwijderen van de oude badkamer;
  – renoveren van wanden en vloeren;
  – plaatsen van wand- en vloerbetegeling;
  – montage van badkamermeubels en sanitair;
  – leidingwerk een – en omleggen;
  – verwarming, radiotoren en vloerverwarming;
  – toilet, wc, bad en douche.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Kosten badkamer of WC vrijblijvend opvragen

  Uiteraard is de ene verbouwing de andere niet maar wij kunnen u vrij snel een indicatie van de verbouwingskosten geven. Daarnaast komen wij kosteloos op locatie om u te adviseren en vrijblijvend een offerte uit te kunnen brengen. Vul daarvoor het formulier in of bel ons op 06-51 80 59 62. Wij zijn u graag van dienst!

  Badkamer verbouwbedrijf