offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Badkamerrenovaties

Edge of a rooftop

Uw badkamerrenovatie geregeld door Ron van der Wijk

Heeft u plannen om uw bestaande badkamer vernieuwen of te (laten) renoveren tot een heerlijk luxe badkamer voor uw woning? In het hedendaagse hectische leven neemt ontspannen een steeds groter plaats in. De badkamer wordt al meer een plaats in huis om dat te kunnen doen. Wellness aan huis, steeds meer mensen kiezen daartoe voor een badkamerrenovatie. Laat daarom uw badkamerrenovatie door ons uitvoeren.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  badkamerrenovatie

  Wat kunnen wij bij een badkamerrenovatie voor u betekenen?

  • Adviseren en bieden van een plan
  • Met onze 40 jarige ervaring en onze creativiteit komt er altijd weer iets moois op tafel
  • Leveren en installeren van de door u gekozen voorzieningen dat kan variëren van kraan tot stoomcabine of sauna
  • Een vlotte afwikkeling na aanvang van de werkzaamheden
  • Ons streven is dat u al na 14 dagen gebruik kunt maken van de nieuwe sanitaire voorzieningen, dus niet maanden in de rotzooi

  Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u uw badkamer of toilet alleen wil ‘opfrissen’ of als er reparaties of aanpassingen gewenst zijn. Ook hier mogelijkheden te over, neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Kom in contact met Ron van der Wijk

  Ontvangt u graag een offerte voor uw badkamerrenovatie? Of heeft u nog vragen of ontvangt graag advies over uw nieuwe badkamer? Schakel dan de vakmensen van Ron van der Wijk in. U kunt ons bellen op nummer 06-51 80 59 62, of mailen naar info@ronvanderwijk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.