offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Over ons

Installatietechniek Ron van der Wijk

Sinds mijn 17e ben ik al bezig in de installatietechniek. Vanaf toen wist ik al dat dit mijn passie was. Vanaf die leeftijd ben ik begonnen met stage lopen. Hier leerde ik alle kneepjes van het vak. Na de stage periode ben ik bij het bedrijf in dienst gegaan. Dit waren 16 hele leuke en leerzame jaren. Maar toch heb ik (Ron) altijd de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen. Via via heb ik een bus en gereedschap over kunnen kopen en heb ik zo de start gemaakt van mijn eigen bedrijf. De zogeheten ‘klusbus’ is uitgegroeid tot een groot en ervaren installatiebedrijf.

Elke dag werk ik nog met veel plezier in mijn vak. Het persoonlijk benaderen van klanten vind ik nog steeds erg belangrijk. Alle werkzaamheden voer ik zelf uit, van telefoontjes, overleggen tot aan huisbezoeken. Al die jaren in dit vak heeft veel kennis meegebracht. Uit deze ervaring is het prachtige bedrijf Installatietechniek Ron van der Wijk gegroeid. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

40 JAAR ERVARING
PERSOONLIJK CONTACT
GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Neem contact op

Heeft u dak of gootwerkzaamheden, cv-installaties of een badkamerrenovatie nodig of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met Ron van der Wijk. U kunt ons een e-mail sturen via info@ronvanderwijk.nl, het contactformulier op de website invullen of rechtstreeks bellen op 06-51 80 59 62.