offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Alkmaar

Edge of a rooftop

Een lekkend dak zo snel mogelijk weer dicht

Heeft u een lekkend dak in Alkmaar dat zo snel mogelijk gerepareerd moet worden? Dan is Ron van der Wijk installatietechniek de dakdekker die u meteen uit de problemen kan helpen. Wij zijn een professionele dakdekker uit Alkmaar en we doen daarnaast ook loodgieterwerkzaamheden. U kunt er bij ons op vertrouwen dat uw dak weer waterdicht is en dat er geen problemen zullen ontstaan met de afwatering van het regenwater.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Een allround installatiebdrijf

  Wij zijn een allround installatiebedrijf werkzaam als dakdekker in Alkmaar en één van onze specialiteiten is het repareren en aanleggen van vlakke daken. We doen dit zowel voor woningen als bedrijven en we draaien onze handen niet om voor een flink stuk dakbedekking wat aan alle eisen moet voldoen. We hebben de nodige vaklieden beschikbaar die het werk kunnen uitvoeren en we zijn dagelijks te vinden op de daken in Alkmaar zodat het geen probleem is om snel ter plaatse te zijn als er problemen met een dak zijn.

  Dakdekker

  Een waterdicht dak zonder regenwater

  Een dak moet gewoon waterdicht zijn. Maar dat zijn ze niet altijd. En als het gaat lekken dan komt het altijd ongelegen. Met onze ervaring als dakdekker voorzien we deze problemen en kunnen al bij de aanleg aangeven wat er gedaan moet worden om het dak en zo lang mogelijke levensduur te geven. Bij bestaande daken zien wij als dakdekker de knelpunten vrijwel meteen zodat we in dat geval advies kunnen geven wat er gedaan moet worden om te voorkomen dat het dak op den duur zal gaan lekken. En uiteraard geven we dan meteen een indicatie wat er zou moeten gebeuren en wat de kosten ervan zijn.

  We doen meer dan alleen op het dak werken

  We zijn niet alleen als dakdekker in Alkmaar actief. We verzorgen ook vrijwel alle loodgieterswerken en omdat we dagelijks aan het werk zijn in Alkmaar kunnen we ook vrij snel ter plaatse zijn wanneer er problemen zijn.

  Een kleine opsomming van ons werk:

  Dakdekker in Alkmaar

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Neem contact op

  Heeft u ons dringend nodig en bent u gevestigd in Alkmaar? Bel of mail ons dan op 06-51 80 59 62 of info@ronvanderwijk.nl. Wij komen dan bij u langs en lossen de problemen van de lekkage op. Heeft u een dakdekker nodig voor een nieuw dak of zoekt u een dakdekker die uw dak kan onderhouden? Dan staan we ook graag klaar voor u.