offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Anna Paulowna

Edge of a rooftop

Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

Zoekt u in Anna Paulowna een gerenommeerde dakdekker om defecten aan uw dak te verhelpen? Dan staan ik en mijn grote netwerk aan vakspecialisten als dakdekkersbedrijf voor u klaar! Door onze jarenlange ervaring, doen wij zo’n beetje alles voor uw dak in Anna Paulowna. Lees snel verder wat we allemaal voor uw dak kunnen betekenen. Heeft u een hele specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Wij zijn uw dakdekker in Anna Paulowna

  We willen natuurlijk allemaal een goed werkend dak boven ons hoofd. Om daarvoor te zorgen, doen ik en mijn team als dakdekkersbedrijf allerlei taken voor uw dak en goot in Anna Paulowna. U kunt van mij als dakdekker het volgende verwachten:

  • Professioneel advies
  • Reparatie van uw dak na (storm)schade
  • Leveren en installeren van nieuwe dakbedekking
  • Vervangen van boeidelen
  • Leveren en installatie van nieuwe dakgoten

  Dakdekker Anna Paulowna

  Onze ruime inzetbaarheid

  Tijdens mijn vele jaren als dakdekker heb ik een groot netwerk aan verschillende vakspecialisten opgebouwd. Ik help u dus niet enkel en alleen als dakdekker in Anna Paulowna. Ik en mijn team doen namelijk ook diverse werkzaamheden op het gebied van cv-installatie, gas- en waterinstallatie en badkamerrenovaties. Of u nu dus een dakdekkersbedrijf zoekt of iets anders, met mijn netwerk zorg ik ervoor dat het voor elkaar komt voor u in Anna Paulowna. U bent hierbij altijd verzekerd van persoonlijke aanpak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Dakdekker Ron van der Wijk | Voordelen

  Of u in Anna Paulowna nou een dakdekker zoekt of een specialist voor andere taken in of aan huis, ik en mijn netwerk aan diverse vakspecialisten, staan als dakdekkersbedrijf voor u in de startblokken! Kies voor ons in Anna Paulowna en u rekent in ieder geval op het volgende:

  • Vele jaren ervaring als dakdekker
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Dakdekker Anna Paulowna

  Contact met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

  Heeft u een uitstekende dakdekker nodig voor uw dak in Anna Paulowna? Zoekt u daarvoor ook een dakdekker die ook andere problemen in huis kan verhelpen en altijd een sterke prijs-kwaliteitverhouding hanteert? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk. U bereikt ons telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Via mail bereikt u ons op info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ons dakdekkersbedrijf neemt dan snel contact op met u in Anna Paulowna!