offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Breezand

Edge of a rooftop

Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

Wie in Breezand op zoek is naar een dakdekker om uiteenlopende dakproblemen op te laten lossen, is op zoek naar Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk. Met een breed maar zorgvuldig opgebouwd netwerk aan uiteenlopende vakspecialisten, staan we voor u klaar. Met een dikke vier decennia aan werkervaring, lossen we elk probleem aan uw dak op in Breezand. Lees snel verder wat we allemaal aan uw dak kunnen doen of neem vrijblijvend contact met ons op.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Wij zijn uw dakdekker in Breezand

  Een goed werkend en waterdicht dak: dat wil toch iedereen? Als dakdekkersbedrijf zorgen ik en mijn specialisten ervoor dat u dat in Breezand ook daadwerkelijk krijgt en houdt. Om u dat te kunnen garanderen, verrichten we diverse werkzaamheden uit aan uw dak en goot in Breezand. Denk hierbij aan:

  • Professioneel dakdekker advies
  • Reparatie van uw dak na (storm)schade
  • Leveren en installeren van nieuwe dakbedekking
  • Vervangen van boeidelen
  • Leveren en installatie van nieuwe dakgoten

  dak-goot-werkzaamheden

  Breed inzetbaar dakdekkersbedrijf

  Omdat ik tijdens mijn carrière ervaring op heb gedaan binnen diverse vakgebieden, heb ik een groot netwerk aan uiteenlopende professionals opgebouwd. Ik help u dus niet alleen als dakdekker in Breezand. Met mijn nauwkeurig opgebouwde netwerk aan specialisten help ik u ook met cv-installatie, gas- en waterinstallatie en badkamerrenovaties. Of u nu dus een dakdekkersbedrijf zoekt of een specialist op een andere gebied, u vindt het bij mij en mijn mede-professionals in Wieringerwerf. Daarbij garandeer ik u altijd een persoonlijke aanpak en een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Dakdekker Ron van der Wijk – Voordelen

  Bent u een Breezand op zoek naar dakdekker om als uw dakproblemen op te lossen? Bent u op zoek naar een ander soort expert voor een andere klus in huis? Met mij en mijn netwerk van diverse professionals, heeft u zoveel meer dan alleen een geweldig dakdekkersbedrijf! Kies voor ons in Breezand en u rekent op het volgende:

  • Vele jaren ervaring als dakdekker
  • Persoonlijk contact
  • IJzersterke prijs-kwaliteitverhouding

  Dakdekker

  Contact met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

  Bent u op zoek naar een goede dakdekker voor uw dak in Breezand? Zoekt u daarvoor een dakdekker die ook andere defecten in uw huis op kan lossen en altijd een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding hanteert? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk. U bereikt ons telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Via de mail bereikt u ons op info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ons dakdekkersbedrijf neemt dan snel contact op met u in Breezand!