offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Den Helder

Edge of a rooftop

Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

Bent u in Den Helder op zoek naar een vakkundige dakdekker, omdat u problemen aan uw dak ondervindt? Dan staan ik en mijn team als dakdekkersbedrijf voor u klaar! Met ruim vier decennia aan ervaring op zak, is er niks dat wij niet voor uw dak in Den Helder kunnen doen. Lees snel verder wat we allemaal als dakdekkersbedrijf voor uw dak kunnen betekenen. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Dakdekker voor uw goot- & dakwerk

  Als er iets belangrijk is om te hebben, dan is het wel een goed dak boven uw hoofd. En dan het liefst een dak dat niet lekt! Daarom doen ik en mijn team als dakdekkersbedrijf veel verschillende klussen voor uw dak en goot in Den Helder. Als dakdekker voorzien ik en mijn team u onder andere van:

  • Professioneel advies
  • Reparatie van uw dak na (storm)schade
  • Leveren en installeren van nieuwe dakbedekking
  • Vervangen van boeidelen
  • Leveren en installatie van nieuwe dakgoten

  Dakdekker Den Helder

  Ron van der Wijk: van alle markten thuis

  Met mijn ervaring en een breed netwerk aan professionals, sta ik niet alleen als dakdekker voor u klaar in Den Helder. U kunt ook bij mij terecht voor alles op het gebied van cv-installatie, gas- en waterinstallatie en badkamerrenovaties. Of u nu dus een dakdekkersbedrijf zoekt of iets anders, mijn team en ik regelen het voor u in Den Helder. Met een persoonlijke aanpak en voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Voordelen met ons als dakdekker

  Of u in Den Helder nu dus op zoek bent naar een dakdekker of naar een professional voor andere klussen in huis, ik en mijn multi-inzetbare netwerk staan als dakdekkersbedrijf voor u klaar! Kies in Den Helder voor ons en u geniet ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring als dakdekker
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Dakdekker Den Helder

  Contact met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

  Bent u in Den Helder op zoek naar een uitstekende dakdekker? Een dakdekker die ook nog andere klussen aan uw huis uit kan voeren? En die altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteert? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk. U bereikt ons telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Via mail bereikt u ons op info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ons dakdekkersbedrijf neemt dan snel contact op met u in Den Helder!