offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Heerhugowaard

Edge of a rooftop

Uw allround dakdekker uit Heerhugowaard

U zult er maar mee zitten. Met een dak dat aan het lekken is. Of u hebt bouwplannen om uw huis of bedrijf uit te breiden maar u zit met de vraag hoe dat nu moet met het dak. Ron van der Wijk installatietechniek uit Heerhugowaard heeft de oplossingen hiervoor. Wij zijn een ervaren dakdekker die vrijwel elke dakbedekking kan leveren en we doen dat met groot vakmanschap.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Wie zijn wij?

  Ron van der Wijk installatietechniek is een installatiebedrijf werkzaam in Heerhugowaard waarbij we oa. dakbedekkingen doen. We hebben de nodige specialisten aan boord die dit dagelijks verzorgen en we hebben de expertise ervoor om het juiste dak te plaatsen voor elke constructie. Als dakdekker in Heerhugowaard leveren wij onze daken waterdicht af, worden voorzien van degelijke dakgoten en we leveren elk dak netjes opgeruimd op. Ook verzorgen wij het onderhoud van de daken en leggen we nieuwe dakpannen op uw dak na een flinke storm.

  Dakdekker in Heerhugowaard

  Het ene dak is het andere niet

  Geen dak is hetzelfde. Dat weten wij als dakdekker als geen ander. Je hebt altijd wel te maken met details die dat ene dak nou net weer iets anders maakt dan het andere. Het kan bijvoorbeeld dat er een wens is dat het dak ook betreden moet kunnen worden. Of het gaat om een groot bedrijfsgebouw. U wilt dan niet dat het regenwater op het midden van het dak blijft hangen. Als ervaren dakdekker zorgen wij ervoor dat het dak juist geplaatst wordt.

  We kunnen meer

  We zijn niet alleen als dakdekker in Heerhugowaard actief maar ook als loodgieter en badkamer renovateur. Soms kan dit in combinatie gedaan worden met een verbouwing wanneer er ook een nieuw dak nodig is voor een badkamer die in een uitbouw geplaatst wordt. Dat kan allemaal bij ons. En als loodgieter zijn we ook in staat om alle reguliere loodgieterswerkzaamheden uit te voeren in Heerhugowaard.

  We zijn niet alleen op het dak te vinden
  Naast ons werk als dakdekker doen we nog veel meer. Om een indruk te geven wat we allemaal nog meer kunnen hier een kleine opsomming van onze werkzaamheden.

  Dakdekker Heerhugowaard

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Neem contact op

  Heeft u interesse in ons werk als dakdekker? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te laten zien wat wij kunnen. Heeft u een acuut probleem met een lekkend dak? Aarzel dan niet en bel of mail ons op 06-51 80 59 62 of info@ronvanderwijk.nl. We zijn dagelijks te vinden in Heerhugowaard dus we zijn snel bereikbaar en zo ter plaatse om het probleem snel en vakkundig op te lossen.