offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Heiloo

Edge of a rooftop

Een lekkend dak zo gerepareerd bij Dakdekker Heiloo

Heeft u een lekkend dak dat zo snel en zo vakkundig mogelijk gerepareerd moet worden? Dan heeft u een dakdekker nodig met vakkennis. Ron van der Wijk installatietechniek uit Heiloo is in dat geval de vakman die u nodig heeft. Wij kunnen uw dak vakkundig en snel repareren en we doen dat met de beste materialen en gereedschappen. We zijn dagelijks op de daken te vinden in Heiloo dus een belletje is meestal voldoende om ons snel ter plaatse te hebben om uw huis of bedrijf weer snel van binnen droog te hebben.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Het juiste adres voor al uw klussen

  Wij zijn een loodgietersbedrijf die tevens als dakdekker in Heiloo actief zijn. Wij doen dit al jaren en combineren ons loodgietersvak met het aanbrengen en onderhouden van allerlei soorten daken. Wij zijn vooral specialist in het verzorgen van zinken en loden daken en brengen ook de goten en de rookkanalen, ventilatie kanalen en schoorstenen aan indien nodig. En uiteraard kunnen we er als loodgieter ook voor zorgen dat de afvoeren aangesloten worden op het riool. Heeft u dus een dakdekker uit Heiloo nodig dan bent u dus bij ons aan het goede adres.

  Dakdekkersbedrijf in Heiloo

  Een dak lijkt eenvoudig maar is het niet

  Het lijkt allemaal erg gemakkelijk maar dat is het niet. Als dakdekker moet je weten waar je mee bezig bent omdat lekkende daken nu eenmaal veel schade kunnen aanbrengen. En die schade kan heel geleidelijk en onopvallend plaatsvinden. Wij hebben als dakdekker in Heiloo de vakkennis in huis om dat te voorkomen en zorgen ervoor dat een dak waterdicht is en het regenwater zo snel mogelijk zal worden afgevoerd.

  We doen meer dan dakdekker werkzaamheden

  We zijn niet alleen maar als dakdekker actief in Heiloo. We doen meer. Vooral ons loodgieterswerk is bekend. We repareren lekkende leidingen, ontstoppen afvoeren en riolen en leggen complete systemen aan als dat gevraagd wordt. Uiteraard sluiten onze werkzaamheden als loodgieter vaak aan op ons werk als dakdekker omdat het beide met water te maken heeft. Onze kennis komt dan goed van pas als er ook een afvoer of een riool geplaatst moet worden.

  In het kort onze werkzaamheden:

  •  Dak reparaties
  •  Zinken en loden daken
  •  Afvoeren en goten
  •  Aansluitingen op het riool
  •  Rookkanalen en schoorstenen
  •  Loodgieterswerk

  Dakdekker Heiloo

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Neem contact met ons op

  Heeft u ons nodig bel ons dan. We komen dan bij u langs in Heiloo om de problemen op te lossen. Heeft u bouwplannen en heeft u een dakbedekking nodig voor een vlak dak? Maak dan een afspraak met ons door te mailen naar info@ronvanderwijk.nl of door het offerteformulier in te vullen. Dan komen wij bij u langs om de mogelijkheden door te bespreken.