offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Julianadorp

Edge of a rooftop

Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

Bent u in Julianadorp op zoek naar een uitstekende dakdekker omdat u mankementen aan uw dak heeft? Dan staan ik en mijn netwerk aan vakmensen als dakdekkersbedrijf voor u klaar! Met vele jaren aan ervaring, is er niks dat wij niet voor uw dak in Julianadorp kunnen doen. Lees hier wat we allemaal als dakdekkersbedrijf aan uw dak doen. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Dé dakdekker voor u in Julianadorp

  Als er iets belangrijk is in het leven, dan is het dak boven je hoofd. En dan het liefst natuurlijk een goed dak dat niet lekt! Daarom staan ik en mijn team als dakdekkersbedrijf klaar voor allerlei klussen aan uw dak en goot in Julianadorp. Als dakdekker helpen mijn team en ik u onder andere met:

  • Professioneel advies
  • Reparatie van uw dak na (storm)schade
  • Leveren en installeren van nieuwe dakbedekking
  • Vervangen van boeidelen
  • Leveren en installatie van nieuwe dakgoten

  Dakdekker Julianadorp

  Ron van der Wijk: breed inzetbaar

  Met mijn jarenlange ervaring en een groot netwerk aan diverse experts, help ik u niet alleen als dakdekker in Julianadorp. Ik sta namelijk ook voor u klaar voor alles op het gebied van cv-installatie, gas- en waterinstallatie en badkamerrenovaties. Of u nu dus een dakdekkersbedrijf zoekt of iets anders, mijn team en ik zorgen dat het voor elkaar komt voor u in Julianadorp. Altijd met een persoonlijke aanpak en voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Voordelen van ons als dakdekker

  Of u in Julianadorp nu dus op zoek bent naar een dakdekker of naar een expert voor andere klussen in of aan huis, ik en mijn breed inzetbare netwerk staan als dakdekkersbedrijf voor u paraat! Ga in Julianadorp voor ons en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring als dakdekker
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Dakdekker Julianadorp

  Contact met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

  Bent u in Julianadorp op zoek naar een geweldige dakdekker? Een dakdekker die ook andere problemen aan uw huis kan verhelpen en altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteert? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk. U bereikt ons telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Via mail bereikt u ons op info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ons dakdekkersbedrijf neemt dan snel contact op met u in Julianadorp!