Dakdekker Schagen

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Dakdekker Schagen

Uw dak vakkundig gerepareerd

Heeft u een lekkend dak of heef u een nieuw dak nodig omdat u aan het verbouwen bent als huiseigenaar of bedrijf. Dan heeft u een professionele dakdekker nodig. Ron van der Wijk installatietechniek is zo/n dakdekker uit Schagen die met groot vakmanschap een dak kan repareren, renoveren of aanleggen. Wij leveren deze service zowel aan particulieren als bedrijven en we zijn specialist in het aanbrengen van loden en zinken vlakke daken die waterdicht zijn.

Over Ron van der Wijk installatietechniek

Wij zijn een professioneel installatiebedrijf en zijn als dakdekker in Schagen en omstreken actief. We hebben de vakmensen en het gereedschap en materialen paraat om elke klus op het dak uit te voeren inclusief het aanbrengen van rookkanalen, schoorstenen en airco installaties. We zijn een all round installatiebedrijf uit Schagen dat meer kan dan alleen daken repareren. Vrijwel alles wat er nog meer bij komt kijken als u aan het verbouwen bent kunnen wij aanpakken. Uiteraard leveren wij voor daken ook de dakgoten en kunnen wij zelfs de dakgoot op het riool aansluiten.

Een goed dak wordt door ons gemaakt

Wij zijn niet zomaar een dakdekker. Wij weten waar we mee bezig zijn als we een dak moeten aanleggen of repareren. Een dak moet bijvoorbeeld niet alleen waterdicht zijn maar het water moet ook niet in het midden blijven liggen. Tevens moet de afvoer zo geregeld zijn dat het water verspreid zal worden over de dakgoten zodat er geen overlast zal ontstaan op één plek. Wij zorgen dat dit allemaal in orde komt. Tevens kunnen wij dakpannen daken leveren en kunnen we hiervoor ook reparaties uitvoeren. We zijn dagelijks aan het werk in Schagen en zijn daar inmiddels bij velen een bekende verschijning als dakdekker die van wanten weet.

Niet alleen daken maar ook loodgieterswerk

We zijn niet alleen als dakdekker in Schagen actief. We leveren vrijwel alle loodgieterswerken die aansluiten op een dak zoals afvoeren en riolen. Binnen kunnen wij waterleidingen aanleggen inclusief de afvoeren en kunnen we tevens complete CV installaties aanleggen.

Een kleine opsomming van ons werk:

  •  Dakbedekkingen van lood en zink
  •  Dakpannen daken
  •  Reparaties aan daken
  •  Dakgoten
  •  Reparatie en onderhoud van dakgoten
  •  Loodgieterswerk
  •  Riolen en afvoeren aanleg

Neem contact met ons op

Heeft u een lekkend dak of zijn er dakpannen van uw dak gewaaid? Bel ons dan. Wij zijn als dakdekker specialist in het oplossen van deze problemen en zijn snel ter plaatse in Schagen zodat u weer droog zit. Heeft u bouwplannen waar u een dakdekker uit Schagen voor nodig heeft dan bent u ook aan het goede adres. Wij kunnen u de voorstellen doen om er een mooi dak van te maken.

dakdekker Schagen