offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekker Wieringerwerf

Edge of a rooftop

Ron van der Wijk | Dakdekkersbedrijf

Heeft u in Wieringerwerf een dakdekker nodig voor één of meerdere problemen met uw dak? Dan staan ik en mijn ruime netwerk aan diverse experts als dakdekkersbedrijf klaar om u van dienst te zijn! Door middel van ruim vier decennia ervaring, verhelpen we elk probleem aan uw dak in Wieringerwerf. Lees gauw verder wat we voor uw dak kunnen doen. Heeft u specifieke vragen? Neem dan vooral direct contact met ons op.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  De dakdekker voor u in Wieringerwerf

  Wie wil er nou niet een goed werkend, niet lekkend, dak boven zijn of haar hoofd? Om dat te regelen, verrichten ik en mijn experts als dakdekkersbedrijf verschillende werkzaamheden aan uw dak en goot in Wieringerwerf. Van mij als dakdekker verwacht u zonder meer:

  • Professioneel advies
  • Reparatie van uw dak na (storm)schade
  • Leveren en installeren van nieuwe dakbedekking
  • Vervangen van boeidelen
  • Leveren en installatie van nieuwe dakgoten

  Dakdekker Wieringerwerf

  Multi-gedisciplineerd

  Omdat ik tijdens mijn loopbaan van meer dan vier decennia werkzaam ben geweest op verschillende gebieden, heb ik een enorm netwerk aan diverse experts opgebouwd. Ik ben u dus niet alleen van dienst als dakdekker in Wieringerwerf. Met mijn zorgvuldig samengestelde netwerk aan experts help ik u ook met uw cv-installatie, gas- en waterinstallatie en bij badkamerrenovaties. Of u nu een dakdekkersbedrijf zoekt of een andere specialist, u vindt het bij mij en mijn experts in Wieringerwerf. Daarbij beloof ik u altijd een persoonlijke aanpak en een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Voordelen van dakdekker Ron van der Wijk

  Heeft u in Wieringerwerf een dakdekker nodig voor uw dakdefecten, of een ander soort specialist voor een andere klus in huis? Met mij en mijn netwerk aan uiteenlopende experts, heeft u een uitstekend dakdekkersbedrijf en meer! Ga voor ons in Wieringerwerf en u bent verzekerd van het volgende:

  • Vele jaren ervaring als dakdekker
  • Persoonlijk contact
  • Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding

  Dakdekker Wieringerwerf

  Contact met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

  Heeft u een geweldige dakdekker nodig voor uw dak in Wieringerwerf? Wilt u daarvoor ook een dakdekker die ook andere defecten in huis kan verhelpen en altijd een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding hanteert? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk. U bereikt ons telefonisch  op 06 – 51 80 59 62. Via de e-mail bereikt u ons op info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ons dakdekkersbedrijf neemt dan snel contact op met u in Wieringerwerf!