offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

Edge of a rooftop

Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

Heeft u problemen met het dak? Installatiebedrijf Ron der Wijk is al ruim 25 jaar actief als allround dakdekkersbedrijf en kunt u inschakelen voor  lekkage, dakreparatie, dakvernieuwing, dakgoten, bitumen daken, lekkende schoorstenen, dakluiken en algemene dakinspectie. We zijn een professionele dakdekker en we doen daarnaast ook loodgieterswerkzaamheden. U kunt er bij ons op vertrouwen dat uw dak weer waterdicht is en dat er geen problemen zullen ontstaan met de afwatering van het regenwater.

Mail ons direct voor een vrijblijvende offerte.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Dakdekkersbedrijf Ron van der Wijk

  24 uurservice in uw regio

  Bij daklekkage en spoedreparatie kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer 06-51 80 59 62. Omdat wij actief zijn bij u in de regio, kunnen wij snel ter plaatse zijn en de lekkage verhelpen. Wij zijn actief in de regio Noord-Holland en kunnen binnen een half uur aanwezig zijn in: Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Schagen, Broek op Langedijk, Scharwoude, Obdam, Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Wieringerwerf en Breezand.

  Dak- & Gootonderhoud

  Als allround dakdekker verzorgen wij al het dak- en goot onderhoud. Wij verzorgen u spoedoperatie, maar kunnen ook uw dak inspecteren en vernieuwen.

  Een allround dak- en installatiebdrijf

  Wij zijn een allround installatiebedrijf werkzaam als dakdekker in Alkmaar en één van onze specialiteiten is het repareren en aanleggen van vlakke daken. We doen dit zowel voor woningen als bedrijven en we draaien onze handen niet om voor een flink stuk dakbedekking wat aan alle eisen moet voldoen. We hebben de nodige vaklieden beschikbaar die het werk kunnen uitvoeren en we zijn dagelijks te vinden op de daken in Alkmaar zodat het geen probleem is om snel ter plaatse te zijn als er problemen met een dak zijn.

  Dakdekkersbedrijf

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Neem contact met ons op

  Heeft u ons dringend nodig voor uw daklekkage? Bel of mail ons dan op 06-51 80 59 62 of info@ronvanderwijk.nl. Ook kunt u contact opnemen via onze site. Wij komen dan bij u langs en lossen de problemen van de lekkage op. Heeft u een dakdekker nodig voor een nieuw dak of zoekt u een dakdekker die uw dak kan onderhouden? Dan staan we ook graag klaar voor u.