Installatiebedrijf Heerhugowaard

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Installatiebedrijf Heerhugowaard

Al uw installatiewerk zo gedaan

Heeft u een klus in huis dat gedaan moet worden door een vakman en wilt u het liever niet zelf doen? In dat geval kan een installatiebedrijf u zeker verder helpen. Ron van der Wijk Installatietechniek is zo’n bedrijf werkzaam in Heerhugowaard dat vrijwel elke klus kan klaren in uw huis waarbij vooral het loodgieterswerk onze basis is. Maar ons installatiebedrijf veel meer. We leggen verwarming aan, renoveren badkamers en keukens en we herstellen of plaatsen dakgoten. Lees verder voor meer info.

Een allround vakman voor al uw klussen

Het maakt ons als installatiebedrijf in Heerhugowaard niet uit waar u ons voor belt. U kunt ons langs laten komen voor een verstopte afvoer, een lekkende waterleiding, een dakgoot die lekt of het begeven heeft, dakpannen op uw huis die beschadigd of eraf gewaaid zijn. We kunnen het allemaal. We zijn als installatiebedrijf al jaren actief in Heerhugowaard en Ron van der Wijk Installatietechniek heeft inmiddels een ijzersterke reputatie opgebouwd met onze service en vakmanschap.

Ook voor uw dakgoten en dakbedekking

Uw badkamer en uw huis moeten natuurlijk wel droog blijven. Dat kan alleen als het dak van uw huis in orde is. Ons installatiebedrijf, herstelt en onderhoudt dakgoten en dakbedekkingen en geven ook adviezen welk type dakbedekking het beste is voor u. We leveren zinken en loden dakgoten, kunnen uw dakpannen herstellen of plaatsen en plaatsen uiteraard ook de nodige afvoeren. Wij hebben al menig dak gerepareerd in Heerhugowaard en hebben als installatiebedrijf laten zien dat we ook hierin niet de minste zijn.

Wat kunnen we allemaal nog meer?

Hieronder kunt een opsomming lezen van ons werk:

  •  Goot en dakwerk van lood en zink
  •  Vloer, vector, radiator en plint verwarming
  •  Gas en water installaties
  •  Badkamer renovaties
  •  Open haarden
  •  Leiding reparaties
  •  Riool en afvoer ontstoppingen

Badkamer renovaties met groot vakmanschap

Wij renoveren uw complete badkamer geheel naar uw wensen. Nadat wij bij u langs zijn geweest om uw wensen door te bespreken gaan wij ermee aan de slag. We zijn als installatiebedrijf in Heerhugowaard heel goed in staat om voorstellen te doen die u zullen verrassen want vaak kan er meer met een badkamer dan men denkt. We benutten kleine ruimtes optimaal, doen voorstellen voor opties waar u nog nooit aan gedacht heeft en ons installatiebedrijf in Heerhugowaard doet de klus uiteraard met groot vakmanschap.

installatiebedrijf Heerhugowaard

Bel ons op en maak direct een afspraak

Heeft u interesse, is uw woonplaats Heerhugowaard en heeft u plannen om uw huis of bedrijf te renoveren? Bel ons dan. Wij komen dan bij u langs in en laten u kennismaken met datgene dat wij allemaal kunnen als installatiebedrijf. We geven u dan een voorstel die u rustig kunt bekijken. Heeft u een spoedgeval? Bel ons dan ook gerust op. Wij komen in dat geval zo spoedig mogelijk bij u langs.