Installatiebedrijf Heiloo

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Installatiebedrijf Heiloo

Het installatiebedrijf dat u zoekt in Heiloo

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf uit Heiloo die alles voor u kan verzorgen wanneer u uw badkamer wilt vernieuwen. Of heeft u een lekkende waterleiding of verstopte afvoer. Dan is Ron van der Wijk Installatietechniek het installatiebedrijf dat u zoekt. Wij kunnen uw lekkende waterleiding weer vakkundig repareren, ontstoppen uw afvoer en als u plannen heeft om uw badkamer te vernieuwen dan installeren wij het gehele pakket voor u. We zijn dagelijks te vinden in Heiloo dus een kort belletje is voldoende om snel bij u langs te komen om eens nader kennis met elkaar te maken.

Wie zijn we en wat doen we?

Ron van der Wijk Installatietechniek is een installatiebedrijf in Heiloo. Wij verzorgen de dagelijkse loodgieterswerken maar we doen meer. We zijn actief als allround loodgieter maar wij renoveren ook badkamers en verzorgen dakbedekkingen en dakgoten. Wij hebben vakmensen voor u klaar staan die dagelijks in de weer zijn in Heiloo om deze werkzaamheden uit te voeren en kunnen snel ter plaatse zijn.

Wij renoveren badkamers uiterst vakkundig

Heeft u plannen om uw badkamer of toiletten te renoveren? Daar kunnen wij ook voor zorgen. Ons installatiebedrijf verzorgt het gehele pakket indien nodig. Wij leveren de kranen en badkuipen, we leveren whirlpools, we installeren uiteraard al het leidingwerk en de afvoeren en we verzorgen ook het randwerk zoals elektra en de verwarming in uw nieuwe badkamer.

Wij gaan voor u het dak op

Ja, dat menen we echt. Ons installatiebedrijf verzorgt ook dakbedekkingen en goten. Wij repareren uw dak dat aan het lekken is. We vervangen dakpannen voor u en we kunnen ook een nieuwe dakbedekking aanleggen. We kunnen ook uw dakgoten verzorgen en dat leveren we in zink en lood. Ook het onderhoud van uw bestaande dakgoten kunnen wij als installatiebedrijf voor u regelen. Wij hebben al menig klus uitgevoerd in Heiloo op de daken en u kunt er op rekenen dat wij ook bij u de klus met groot vakmanschap zullen uitvoeren.

Een opsomming van ons werk
Hieronder kunt u lezen wat wij allemaal doen:

 •  Goot en dakwerkinstallatiebedrijf Heiloo
 •  CV installaties
 •  Gas en water installaties
 •  Badkamer renovaties
 •  Renovaties van toiletten
 •  Aanleg plintverwarming
 •  Vloerverwarming op water of elektra
 •  Zinken goten
 •  Open haarden
 •  Leiding reparatie
 •  Riool ontstopping

Neem contact met ons op

Heeft u dringend behoefte aan een loodgieter die uw lekkende waterleiding kan repareren of zoekt u een installatiebedrijf dat u verder kan helpen met uw plannen voor uw badkamerrenovatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij komen dan langs om uw plannen door te bespreken en een lekkende waterleiding hebben we zo voor u weer tip top in orde.