Installatiebedrijf Schagen

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Installatiebedrijf Schagen

Uw allround installatiebedrijf

Ron van der Wijk Installatietechniek is een installatiebedrijf in Schagen. Wij zijn in staat om elke klus in uw huis of bedrijf vakkundig, snel en tegen een redelijke prijs uit te voeren. Heeft u behoefte aan een installatiebedrijf die loodgieterswerk, dakrenovatie, badkamer renovatie en verwarming kan verzorgen voor u? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een bekend in installatiebedrijf in Schagen waar we al menig klus hebben uitgevoerd en we komen dat met alle plezier ook bij u doen.

Allerlei klussen onder één dak

Ron van der Wijk Installatietechniek is een allround installatiebedrijf werkzaam in Schagen die veel klussen kan uitvoeren voor uw huis en bedrijf. We hebben vakmensen beschikbaar die weten hoe ze een lekkende waterleiding vakkundig moeten oplossen, weten de juiste oplossing wanneer u uw waterleiding of elektra leidingwerk wilt verbergen in een muur, zijn specialist in het herstellen of plaatsen van uw dakgoten en dakbedekkingen en leggen een complete badkamer voor u aan inclusief alle extra’s zoals inbouw spots tot en met zelfs een radio installatie speciaal voor badkamers.

Onze basis is het loodgieterswerk

Wij zijn als installatiebedrijf in Schagen vooral bekend als loodgieter. We repareren lekkende leidingen, ontstoppen verstopte afvoeren en riolen en we leggen complete leidingen aan voor zowel verwarming als water. We hebben in Schagen al menig huishouden uit de problemen geholpen met een overstroming en we doen dat snel indien dat nodig is.

Wij maken van uw badkamer een klein paradijs

Een badkamer is veelal het kleine paradijsje in een huis. Wij begrijpen dat als installatiebedrijf als geen ander. Wij hebben de ervaring in huis om u voorstellen te doen waarmee uw badkamer dat pareltje wordt van uw huis waar u even lekker kunt genieten en de zorgen van alledag kunt vergeten. We leggen alles aan voor u, we betegelen, leggen de afvoeren en leidingen aan, plaatsen eventuele spotlichten en bestellen in overleg met u de beste materialen zoals kranen, badkuipen, douchecabines en nog meer.

Wat kunnen we allemaal nog meer
Hieronder kunt u een opsomming lezen van ons totale aanbod.

  • Waterleiding aanleg
  • Verwarming zoals vloer, vector, radiator en plintverwarming.
  • Dakbedekkingen
  • Plaatsen en onderhouden van dakgoten
  • Badkamer renovaties
  • Keuken renovaties
  • Riool en afvoer ontstoppingen

installatiebedrijf Schagen

Interesse? Bel ons dan!

Heeft u interesse om eens kennis met ons te maken bel ons dan. Wij komen met alle plezier bij u langs in Schagen en laten u dan graag kennismaken met ons installatiebedrijf. Wij laten u dan zien wat wij allemaal kunnen.
Heeft u een lekkende waterleiding of een verstopte afvoer? Bel ons dan ook. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Schagen om het probleem op te lossen.