Loodgieter Alkmaar

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Loodgieter Alkmaar

Zit u met een verstopte afvoer?

Het komt altijd ongelegen, een verstopte afvoer. En u wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Ron van der Wijk Installatietechniek kan dat voor u doen. Als loodgieter in Alkmaar staan we zo bij u aan de deur en ontstoppen uw riool en afvoer snel en vakkundig. Maar we doen uiteraard meer als loodgieter. We installeren ook complete loodgieterswerken en kunnen ook CV installaties aansluiten voor u. Lees verder over de mogelijkheden.

Een allround loodgieter in Alkmaar

Ron van der Wijk Installatietechniek is een all round loodgieter in Alkmaar. Wij verzorgen vrijwel alle loodgieterswerkzaamheden zoals het ontstoppen van riolen en afvoeren, we sluiten uw CV ketel aan op een leidingwerk dat we ook helemaal kunnen verzorgen en we leggen ook vloer en hete lucht verwarmingen aan. We zijn een bekend loodgietersbedrijf in Alkmaar en doen ons werk serieus. Naast loodgieterwerk doen we nog meer. Lees verder om te weten te komen wat we nog meer kunnen.

Badkamer en toilet renovaties

Wij verzorgen ook badkamer en toilet renovaties. We kunnen in principe het volledige traject voor u verzorgen vanaf de tekening tot en met de oplevering. Wij denken met u mee, doen voorstellen waar u wellicht nog nooit aan gedacht heeft en houden rekening met het budget dat u beschikbaar heeft. We kunnen het meeste zelf maar voor sommige klussen schakelen we experts in uit Alkmaar die deze klussen voor ons kunnen klaren.

Wij leggen ook verwarming aan

Als loodgieter leveren wij ook complete verwarmingsinstallaties aan. Te denken valt aan vloer, convector en radiator verwarming. We plaatsten de ketel voor u, sluiten het aan op het gasnetwerk, leggen de leidingen aan en monteren de toebehoren ook zoals de thermostaten. U ziet dat wanneer u in Alkmaar een all loodgieter nodig heeft die meer kan dat u bij ons aan het goede adres bent.

Een kleine opsomming van ons werk:

  •  Loodgieterswerk zoals ontstoppingen
  •  Aanleg waterleiding
  •  Aanleg riolen en afvoeren
  •  Renovaties badkamers en toiletten
  •  Vloer, vector en radiator verwarming

Loodgieter Alkmaar

Neem contact met ons op

Zit u dringend verlegen om een loodgieter? Bel ons dan op. Wij zijn dagelijks in de weer in Alkmaar en we kunnen snel bij u aan de deur zijn. Heeft u plannen voor verbouwing waar u ook een loodgieter voor nodig heeft? Aarzel dan niet en laat ons als loodgieter uit Alkmaar eens langskomen zodat wij kunnen laten zien wat we al gemaakt hebben.