offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Loodgieter Den Helder

Edge of a rooftop

Ron van der Wijk staat klaar met loodgieterswerk

Voor een uitstekende loodgieter in Den Helder, neemt u contact op met niemand minder dan Ron van der Wijk. Met meer dan vier decennia aan ervaring met loodgieterswerk en installatiewerk, is er zo’n beetje niks dat ik niet voor uw leidingen in Den Helder kan doen. Lees snel verder wat ik als loodgieter voor u doe. Heeft u juist een hele specifieke vraag? Neem dan gerust eens contact met me op. Ik help u graag verder.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Loodgieterswerk en installatiewerk

  Een loodgieter staat altijd klaar voor de reparatie van uw leidingen in het geval van verstoppingen of lekken. Bij mij kunt u echter ook terecht voor verschillende soorten installatiewerk in Den Helder! Met mijn netwerk aan diverse professionals, rekent u naast regulier loodgieterswerk ook op:

  • Professioneel advies
  • Het aanleggen van cv-leidingen
  • Het aanleggen van een buitenkraan
  • Het maken van keukenaansluitingen
  • Het aanleggen of verplaatsen van leidingen voor wasmachine of condensdroger
  • Het repareren van een leiding
  • Het ontstoppen van uw riool in Den Helder

  Loodgieter Alkmaar

  Meer dan alleen loodgieterswerk

  Naast mijn loodgieter connecties, heb ik ook een breed scala aan andere professionals tot mijn beschikking. Op deze manier kan ik u in Den Helder ook helpen met goot- en dakwerk en badkamerrenovaties. Of u nu dus loodgieterswerk zoekt of iets anders, mijn team en ik doen het allemaal voor u in Den Helder. Altijd met een persoonlijke aanpak en voor een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Voordelen met ons als loodgieter

  Of u in Den Helder nu op zoek bent naar een loodgieter of een specialist voor andere klussen in huis, ik en mijn breed inzetbare netwerk staan met loodgieterswerk en meer voor u klaar! Ga in Den Helder voor ons en u geniet ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring met loodgieterswerk
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  loodgieter-installatie

  Contact met loodgieter Ron van der Wijk

  Bent u in Den Helder op zoek naar geweldig loodgieterswerk? Wilt u daarvoor ook nog eens een loodgieter die ook andere reparaties aan uw huis uitvoert en altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteert? Neem dan contact op met Ron van der Wijk. U bereikt mij telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Mailen kan naar info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ik neem als loodgieter dan snel contact op met u in Den Helder!