Loodgieter Heerhugowaard

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Loodgieter Heerhugowaard

Uw loodgieter in Heerhugowaard

Heeft u een verstopte afvoer in uw toilet, keuken of badkamer of wilt u deze renoveren dan zoekt u waarschijnlijk een loodgieter. Ron van der Wijk Installatietechniek kan in dat geval de loodgieter zijn die u zoekt. Als erkend installatiebedrijf kunnen wij vrijwel elke loodgietersklus in Heerhugowaard klaren in uw huis wat met loodgieterswerk te maken heeft. Wij kunnen het volledige installatiewerk voor u uitvoeren en hebben nog meer aan te bieden. Lees verder of neem contact op met ons over de mogelijkheden.

Wij staan als allround loodgieter voor u klaar

Ron van der Wijk Installatietechniek staat als loodgieter klaar om vrijwel alle werkzaamheden die horen bij het loodgietersvak uit te voeren. Wij leggen complete waterleidingen en afvoeren aan, ontstoppen uw riool en afvoer indien nodig, renoveren lekkende leidingen en installeren buitenkranen voor in uw tuin. Wij zijn vaklieden uit Heerhugowaard die het vak verstaan en wij gebruiken alleen de beste materialen. Wij kunnen leidingwerk gesoldeerd afleveren maar ook met knelkoppelingen. U bent er in ieder geval altijd zeker van dat het loodgieterswerk dat wij afleveren degelijk is en lange tijd mee zal gaan.

Wij doen meer dan alleen loodgieterswerk

We zijn niet alleen loodgieter in Heerhugowaard. We doen meer. We kunnen in principe uw gehele badkamer en toilet renoveren waarbij wij alles voor u zullen regelen. Veel doen we zelf, voor een aantal zaken zoals elektra gebruiken we vakmensen waar we mee samenwerken. Naast het installeren van badkamers en toiletten kunnen wij ook de CV installatie geheel voor u verzorgen. Wij leveren verschillende mogelijkheden zoals radiator, vloer en plint verwarming en houtkachels en open haarden. U ziet dat we niet voor een kleintje vervaard zijn. Zo hebben we al menig klus in Heerhugowaard afgeleverd aan tevreden klanten.

Een kleine opsomming van ons werk:

  • Installatie CV verwarming
  • Ontstoppen van verstopte riolen en afvoeren
  • Installatie afvoeren
  • Installatie water en CV leidingen
  • Badkamer renovaties
  • Buitenkranen
  • Leiding reparaties

Neem contact op met ons!

Wilt u meer weten of heeft u een spoedklus? Bel ons dan. Als een goede loodgieter betaamt staan wij altijd klaar in Heerhugowaard om bij u langs te komen. Zoekt u een loodgieter in Heerhugowaard die meer kan dan bent u ook van harte welkom. Wij vertellen u dan graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen wanneer u uw keuken, badkamer of toilet wilt veranderen.

Loodgieter Heerhugowaard