Loodgieter Heiloo

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Loodgieter Heiloo

Uw loodgieter uit Heiloo

Heeft u een verstopte afvoer of een riool dat overloopt? Dan bent u zo goed als zeker op zoek naar een loodgieter uit Heiloo die het meteen voor u kan oplossen. Ron van der Wijk Installatietechniek kan deze klussen snel en vakkundig voor u klaren. Maar we doen meer. Zo kunnen we vrijwel elke klus aan die te maken heeft met riolen, afvoeren en waterleidingen. We verzorgen als loodgieter tevens complete CV installaties en renoveren badkamers en toiletten.

Wie is Ron van der Wijk Installatietechniek

Wij zijn een allround loodgieter, dakdekker en installatie bedrijf werkzaam in Heiloo. We zijn al vele jaren actief en hebben al menig verstopt riool open gekregen en renovatie uitgevoerd in Heiloo. We staan lokaal bij de klanten in Heiloo bekend als een betrouwbare loodgieter en zijn serieus met ons vak bezig. We hebben er gewoon plezier in om er iets moois van te maken.

Laat uw CV installatie door ons installeren

We zijn ook actief in Schagen voor CV installaties. Ook hier kunnen we in principe alles voor u regelen. We leveren als loodgieter vloer, plint, radiator en hete convector verwarming, leggen de leidingen aan en plaatsen indien nodig ook de CV installatie. U ziet dat wij dus niet zomaar een loodgieter in Heiloo zijn.

Een kleine opsomming van ons werk:

  • Verstopte afvoeren ontstoppen
  • Verstopte riolen repareren
  • Lekkende afvoeren en leidingen repareren
  • Badkamer renovaties
  • Toilet renovaties
  • Inbouw leidingwerk in muren
  • Installatie gas leidingen

Ook badkamer en toilet renovatie

We doen niet alleen het nodige reparatie werk dat je altijd bij een loodgieter tegen komt. We verzorgen ook complete badkamer en toilet renovaties waarbij we veel zelf doen en enkele zaken uitbesteden aan experts. We kunnen als loodgieter het gehele traject voor u verzorgen maar u kunt ons ook inschakelen wanneer u al een nieuwe badkamer besteld heeft en door ons wilt laten installeren. En uiteraard zijn wij ook niet te beroerd om u te verwijzen naar leveranciers die uw badkamer kunnen leveren.

Neem contact op met ons

Heeft u ons nu meteen nodig in Heiloo? Bel ons dan. Dan lossen wij uw problemen zo snel mogelijk op. Heeft u plannen om uw keuken, badkamer of toilet te renoveren dan komen wij graag langs bij u om eens samen te kijken welke mogelijkheden er zijn. Wij maken dan een offerte voor u die u rustig kunt bekijken en kunt vergelijken met de andere offertes die u heeft.

Loodgieter Heiloo