offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Loodgieter Julianadorp

Edge of a rooftop

Loodgieterswerk van Ron van der Wijk

Als u in Julianadorp een veelzijdige en vakkundige loodgieter zoekt, bent u op zoekt naar Ron van der Wijk. Al meer dan vier decennia heb ik ervaring met zowel loodgieterswerk als installatiewerk. Ik kan dus veel verschillende werkzaamheden aan uw leidingen in Julianadorp uitvoeren. Lees hier wat ik als loodgieter voor u kan betekenen. Heeft u verder vragen? Neem dan gerust contact met me op.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Loodgieterswerk en installatiewerk

  Dat een loodgieter u helpt met de reparatie van leidingen en het verhelpen van lekkages, moge bekend zijn. Door voor mij te gaan als uw loodgieter, rekent u ook nog eens op vakkundig installatiewerk. Met mijn brede netwerk aan uiteenlopende vakspecialisten, biedt ik u naast loodgieterswerk in Julianadorp ook:

  • Professioneel advies
  • Het aanleggen van cv-leidingen
  • Het aanleggen van een buitenkraan
  • Het maken van keukenaansluitingen
  • Het aanleggen of verplaatsen van leidingen voor wasmachine of condensdroger
  • Het repareren van een leiding
  • Het ontstoppen van uw riool

  loodgieter-werkzaamheden

  Loodgieterswerk en meer

  Als loodgieter heb ik een ruim inzetbaar netwerk aan vakspecialisten tot mijn beschikking. Met deze uiteenlopende experts, help ik u in Julianadorp ook met goot- en dakwerk en badkamerrenovaties. Of u nu dus loodgieterswerk nodig heeft of een andere expertise, ik en mijn team van specialisten doen het allemaal voor u in Julianadorp. Hierbij bent u altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Voordelen met ons als loodgieter

  Bent u in Julianadorp op zoek naar een loodgieter of een experts voor andere taken in huis? Mijn ruim inzetbare netwerk staat voor u klaar met loodgieterswerk en nog veel meer! Kies voor ons in Julianadorp en u bent verzekerd van het volgende:

  • Vele jaren ervaring met loodgieterswerk
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  loodgieter-installatie

  Contact met loodgieter Ron van der Wijk

  Bent u in Julianadorp op zoek naar uitstekend loodgieterswerk? Wilt u daarvoor ook nog eens een loodgieter die ook andere reparaties aan uw huis uitvoert en altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert? Neem dan contact op met Ron van der Wijk. U bereikt mij telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Of stuur een e-mail naar info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ik neem als loodgieter dan snel contact op met u in Julianadorp!