Loodgieter Schagen

1
2
3
4
5
dakdekker Heerhugowaard

Loodgieter Schagen

De loodgieter in Schagen die alles kan!

Heeft u een verstopte afvoer op het moment dat u eigenlijk al plannen had om één en ander te laten aanpassen.? Of wilt u uw toilet of badkamer renoveren. In dat geval heeft u in ieder geval een loodgieter nodig. En als het even kan een loodgieter in Schagen die meer kan dan alleen een verstopte afvoer of een lekkende leiding repareren. In dat geval kan Ron van der Wijk Installatietechniek de loodgieter zijn die u zoekt. Wij kunnen naast het reguliere loodgieterswerk meer zoals badkamer en toiletrenovaties, CV installaties en dakgoten en dakbedekking. Lees verder of bel ons op.

Uw verstopte afvoeren zo weer werkend

De loodgieter is de beste vriend van huiseigenaren en bedrijven wanneer de afvoer verstopt zit. Nog erger natuurlijk is het wanneer het riool ook nog eens verstopt zit. Ron van der Wijk Installatietechniek kan als loodgieter in Schagen deze problemen snel en vakkundig voor u oplossen. We duiken gewoon het riool in als het moet. En dat doen we ook in Schagen wanneer het nodig is want een afvoer raakt altijd ongelegen verstopt. Wij willen dan graag de reddende engel zijn die het allemaal weer laat werken zoals het moet.

Ook voor badkamer en toilet renovatie

Maar we kunnen meer als loodgieter. We hebben al menig badkamer en toilet in Schagen gerenoveerd waarbij we met meeste werk allemaal zelf doen. Voor sommige klussen schakelen we specialisten in die het werk voor ons opknappen zoals elektra. Maar het meeste doen we gewoon zelf als installatiebedrijf. We leggen tevens complete CV installaties aan. En uiteraard verzorgen wij ook complete gasinstallaties voor u inclusief het leidingwerk en de ketels. U ziet dat wij niet voor een kleintje vervaard zijn.

Een opsomming van onze werkzaamheden:

  •  Riolen en afvoeren ontstoppen
  •  Lekkende leidingen repareren of vervangen
  •  Installaties van leidingwerk voor water en CV
  •  Vloerverwarming
  •  Vervanging en inbouw leidingwerk in muren
  •  Gasleidingen en koppelingen
  •  Dakgoten

Loodgieter Schagen

Bel ons op voor een afspraak

Heeft u dringend nodig een loodgieter nodig of wilt u een klus in laten plannen en bent u woonachtig of gevestigd in Schagen? Bel ons dan op. Wij komen graag bij u langs in Schagen om u kennis te laten maken met onze werkzaamheden. Wij kunnen dan een offerte uitbrengen aan u voor uw plannen, denken met u mee en verzorgen indien u wilt renoveren ook het materiaal dat nodig is.