offer-icon
mail-icon info@ronvanderwijk.nl

Loodgieter Wieringerwerf

Edge of a rooftop

Loodgieterswerk in Wieringerwerf

Wie in Wieringerwerf op zoek is naar een veelzijdige loodgieter, is op zoek naar het loodgieterswerk van Ron van der Wijk. Door mijn ruime ervaring in loodgieterswerk en installatiewerk, kan ik voor u diverse taken aan uw leidingen in Wieringerwerf uitvoeren. Lees snel verder wat ik als loodgieter voor u doe of neem contact met me op. Ik help u graag verder.

  NEEM DIRECT CONTACT OP!

  Loodgieterswerk en nog veel meer

  Een loodgieter repareert en ontstopte uiteraard leidingen. Ik doe dit dan ook uiterst vakkundig voor u in Wieringerwerf. Maar omdat ik een breed netwerk aan uiteenlopend getrainde vakmensen tot mijn beschikking heb, sta ik ook voor u klaar met installatiewerk. Naast loodgieterswerk doen ik en mijn team voor u in Wieringerwerf ook aan:

  • Professioneel advies
  • Het aanleggen van cv-leidingen
  • Het aanleggen van een buitenkraan
  • Het maken van keukenaansluitingen
  • Het aanleggen of verplaatsen van leidingen voor wasmachine of condensdroger
  • Het repareren van een leiding
  • Het ontstoppen van uw riool

  Loodgieter Wieringerwerf

  Brede inzetbaarheid

  Vanwege mijn breed inzetbare team aan ervaren vakspecialisten, ben ik in staat om u in Wieringerwerf binnen verschillende vakgebieden van dienst te zijn. Mijn team en ik helpen u bijvoorbeeld ook in een handomdraai met goot- en dakwerk en badkamerrenovaties. Dus als u naast loodgieterswerk ook andere klussen heeft die gedaan moeten worden in Wieringerwerf, dan kiest u voor mij en mijn team van experts! Waar we u dan ook mee kunnen helpen, bij ons bent u altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

  40 JAAR ERVARING
  PERSOONLIJK CONTACT
  GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Loodgieter Ron van Wijk: voordelen

  Heeft u in Wieringerwerf een loodgieter nodig die ook thuis is in installatiewerk? Heeft u (daarbij) een expert nodig in dakrenovatie en goot-en dakwerk? Dan ben ik dé loodgieter voor u! Met mijn breed inzetbare team help ik u met loodgieterswerk en verschillende andere taken. Ga in Wieringerwerf voor mij en mijn team en u bent zeker van het volgende:

  • Vele jaren ervaring met loodgieterswerk
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Loodgieter Wieringerwerf

  Contact met loodgieter Ron van der Wijk

  Bent u in Wieringerwerf op zoek naar professioneel loodgieterswerk? Zoekt u daarin een loodgieter die ook andere klussen aan uw huis uit kan voeren en altijd een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding garandeert? Neem dan contact op met Ron van der Wijk. U bereikt mij telefonisch op 06 – 51 80 59 62. Mailen kan via info@ronvanderwijk.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier in te vullen. Ik neem als loodgieter dan gauw contact op met u in Wieringerwerf!